Saturday, November 26, 2011

Nail Design And Art

Dessa är bara några sätt att skapa innovativa mönster på dina naglar och lite fantasi och kreativitet, kan du definitivt att få fler intressanta idéer. Men innan vi kommer att skapa ett mästerverk av spikar, är det viktigt att dina naglar är rena och har alla de väsentliga delar som spetsig pensel, akryl, nagellack och klar. Nagellack är mycket intressant, roligt och kreativt, och när du fått kläm på det, kan du skapa olika nail art designs unik och intressant.

De flesta röda och vita akrylfärg lager används som utgångspunkt i dessa spik design. Du kan använda den vita basen och sedan med en fin pensel eller en tandpetare, kan du måla en julgran, järnek löv, julklapp, polkagrisar, etc fläck på. Inslag av briljans skulle lägga till den festliga känslan. Santa ansikte kan också vara målade på naglarna. För att göra detta, tillämpa den blå akrylfärg som basala lager, ansöker två gånger för en bättre finish.

När torr, använd vit akrylfärg för att rita ett skägg och ansikte måla färg. Måla hatt med röda och svarta att använda ögonen, och även konturerna av hela ansiktet. Sedan täcka med en täckfärg. Misteln är också populärt och kan göras på spiken helt målas eller vitmålad spik bara på toppen (med genomskinlig lack) nedan. Klockor och stjärnor kan även målas, glänsande inredning.























Popular Posts